Gratisföreläsning

Två orienterande webinars där Dr. Binder presenterar grunderna i Six Boxes och medarbetarengagemang i den första och olika praktiska tillämpningar, t.ex.processförbättring och kulturförändring, i den andra.

Webinar nr 1 onsdag 19:e mars, kl. 16-16:45. Webbföreläsningen har redan varit. Du kan se inspelningen av webinaren gratis här:
Se filmen nu

Webinar nr 2 måndag 7:e april, kl. 16-16:45. Webbföreläsningen har redan varit. Du kan se inspelningen av webinaren gratis här:
Se filmen nu

Båda webb-föreläsningarna är självklart gratis!

Skicka vidare…

Är du alls inte intresserad själv eller kanske inte kan de datum vi spikat – Skicka det här vidare till en kompis, kollega eller chef. Använd ”dela” knapparna överst/nederst på sidan.

Unikt kurstillfälle

Efter snart ett års bearbetning har jag lyckats få hit Dr. Carl Binder till Sverige för att hålla en tre dagar lång workshop/kurs i ”Human Performance Management” i Stockholm 6-8 maj. Det är första gången någonsin som kursen presenteras i Europa! (Och vanligtvis heller inte ”öppen” för allmänheten, utan bara riktad till specifika kunder).

WEBINAR: Säkra mig en plats på kursen riskfritt

Att säkra din plats är riskfritt! Anmälan är inte bindande förrän du betalat. Kursen är på engelska. Pris 13 000 kr + moms. Dessutom ingår 1 tim coachning gratis som uppföljning efter kursen (ord. pris.2 000 kr)

Kursen är för alla som har ledande befattningar eller på annat sätt påverkar eller har intresse för människor i organisationer. Antalet platser är begränsat till totalt 16 deltagare och det finns bara 13 platser kvar, nu!

Under flera år har jag utbildat och coachat chefer och ledare i feed-back, kommunikation, konflikthantering, svåra samtal, m.m. Och det har gett effekt! Över några dagars träning ser man stora framsteg, men det är färdigheter som är svåra att vidmakthålla när de kommer tillbaka till sin vanliga miljö på jobbet.

”Pit a good performer against a bad system – the system always win” [Gary Rummler]

Grejer som funkar

Dr. Carl Binder’s ”Six Boxes Performance Thinking” tar ett holistiskt, systemiskt grepp, men är samtidigt lätt att ta till sig. Enkla modeller, med rötterna i beteendeforskning och ”Performance Engineering”, tillsammans med ett vardagligt språk (Ja, jag vet att jag använder många engelska begrepp!) gör det hela väldigt praktiskt användbart. Det är gjort för att användas i det vardagliga arbetet.

Chefer och ledare som använder sig av ”Six Boxes” blir starka och flexibla resurser för de människor de har omkring sig, duktiga på att klargöra förväntningar, prioriteringar och kan verkligen göra skillnad för individer, team eller avdelningar att nå och överträffa sina mål. Helt enkelt: bra på att skapa förutsättningar för goda prestationer och starkt engagemang.

Auktoritet med erfarenhet

Dr. Carl Binder är en internationell auktoritet inom ”Human Performance” och har jobbat med företag som Amgen, AT&T Wireless, Hewlett-Packard, LG, Medtronic, Microsoft, Oracle, m.fl. Du kan läsa mer om honom på kurssidan. Det är där du anmäler dig till kursen i STHLM, 6-8 maj:

WEBINAR: Säkra mig en plats på kursen riskfritt

PS. (Jag vet till och med föräldrar som använder sig av modellerna för att tydliggöra för sina barn vilka förväntningar de har på sig. Allt för att slippa tjata och gnälla när t.ex städning och läxläsning inte når upp till önskad nivå)

About the author

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function presscore_get_project_link() in /home/opraorse/public_html/wp-content/themes/dt-the7-2/inc/helpers.php:787 Stack trace: #0 /home/opraorse/public_html/wp-content/themes/dt-the7-2/inc/helpers/blog-helpers.php(36): presscore_get_related_posts(Array) #1 /home/opraorse/public_html/wp-content/themes/dt-the7-2/content-single.php(107): presscore_display_related_posts() #2 /home/opraorse/public_html/wp-includes/template.php(706): require('/home/opraorse/...') #3 /home/opraorse/public_html/wp-includes/template.php(653): load_template('/home/opraorse/...', false) #4 /home/opraorse/public_html/wp-includes/general-template.php(157): locate_template(Array, true, false) #5 /home/opraorse/public_html/wp-content/themes/dt-the7-2/single.php(27): get_template_part('content-single', 'post') #6 /home/opraorse/public_html/wp-includes/template-loader.php(77): include('/home/opraorse/...') #7 /home/opraorse/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/opraorse/...') #8 /home/opra in /home/opraorse/public_html/wp-content/themes/dt-the7-2/inc/helpers.php on line 787